Velký úspěch na Mistrovství světa v Liverpoolu

Ve dnech 4.-13.8. Se v Liverpoolu konaly dvě mezinárodní soutěže, nejprve Pohár národů a následně Mistrovství světa mažoretek a twirlingu odkud jsme si přivezly krásné výsledky.

Obrovský úspěch slaví Eva Beranová, která se stala historicky první reprezentantkou v ČR, která získala postup do finále v disciplíně 3 hůlky v nejvyšší výkonnostní třídě elite a celkově se pak umístila na oceněném 9.místě na mistrovství světa v twirlingu. V disciplíně x-strut Evě uteklo finále o jedno umístění a skončila pak na 11.místě, v disciplíně dvě hůlky se umístila na 18.místě, s artistic sólem na 20.místě a v disciplíně solo na 25.místě.

Na nations cupu se o další historický úspěch za ČR postaral náš twirlingový tým junior výkonnostní třídy B ve složení-Eliška Beranová, Natália Kovácsová, Eliška Prýmková, Kateřina Ratimcová, Michaela Ratimcová, Veronika Ratimcová, Tereza Štechová a Lucy Tarnoci, který vybojoval postup do finále a celkově se pak umístil na oceněném 6.místě.

V sólových disciplínách se nám na Nations cupu také dařilo. Natália Kovácsová, která závodila v disciplíně 2 hůlky, se umístila na 13.místě (junior B 2), Tereza Prskavcová v disciplíně x-strut obsadila 21.místo (senior A) a Eliška Beranová získala v disciplíně solo 14.místo (junior A 2) a v disciplíně artistic solo 25.místo (junior A).

Letos se zde také konalo historicky poprvé Mistrovství světa mažoretek, kde náš klub zastupoval tým v disciplíně exhibition corp junior a obsadil 4.místo.

Děkujeme všem děvčatům za skvělou reprezentaci!

Dále děkujeme všem sponzorům a rodičům za podporu!