Liberecký pohár – výsledky

Twirlingový tým slavil v Liberci úspěchy. Všechna děvčata se umístila na medailových místech, z toho bylo 5 prvních míst oceněných kromě medailí i poháry.

Soutěže se účastnilo 12 děvčat z našeho klubu, soutěžilo v twirlingových disciplínách sólo a duo s jednou hůlkou na povinnou hudbu, rytmické sólo a duo, Xstrut a twirlingový tým na povinnou hudbu.

Celkem se soutěže se zúčastnilo na 90 twirlerek, které před nastávajícím Mistrovstvím republiky srovnávaly svou úroveň a možnost postupu do nejvyšší soutěže v ČR.

Výsledky:

Natálie Mocová (kat. junior ml. B,C): 1. místo v disciplíně sólo 1 hůlka – povinná hudba a 1. místo rytmické sólo.

Natálie Richterová (kat. junior ml. B): rytmické sólo 1 hůlka 1. místo.

Zuzana Hušáková (kat. junior ml. C): sólo povinná hudba 1 hůlka 2. místo.

Martina Bašusová (kat.junior B st.): Xstrut 3. místo.

Ve sloučené věkové kategorii děti až junior st. duo povinná hudba vybojovaly 3. místo Michaela Ratimcová a Eliška Prýmková 1. místo Anna Váňová s Nikol Pecháčkovou.

Andrea Ulmanová a Jana Šemberová kat. junior st. obsadily 3. místo v disciplíně rytmické taneční duo. 

Twirlingový tým ve složení: Nikol Pecháčková, Jana Pačesová, Natálie Mocová, Natálie Richterová, Eva Beranová, Anna Váňová vybojoval v kategorii junior 1. místo.

Děvčata pod vedením Kateřiny Bašusové a Nikol Pecháčkové s významným přispěním lektorky twirlingu Lucky Matouškové odvedla velmi dobrou práci a za to jim patří velký dík.