Závěrečná hodina – čtvrtek 17.6.2010

Poslední mažoretčí trénink spojený s vystoupením všech mažoretek a jejich skladbami bude od 16 hod v sokolovně v Kosmonosech.
Zveme všechny rodiče, prarodiče, kamarády a známé 🙂
Sraz v 15,00 hod. v sokolovně, s sebou mažoretkový kostým, cvičky nebo kozačky, hůlku.
V průběhu této hodiny předáme informace o letním soustředění. Prosím o doplatek nejpozději do této doby.
V závěru přejdeme do Loretky na zmrzlinu.

Vystoupení ale nekončí 🙂                                                                                                                                                                                                                                          Vsobotu 19.6.2010 budou všechny skupiny vystupovat na Balonové show v Bělé p.B.– sraz v 18,30 na fotbalovém hřišti U Hájku v Bělé p.B. oblečené a učesané. Prostorové zkoušky od 19,00. Parkování aut dle dispozic pořadatelů- bude zákaz vyjíždět až ke hřišti. Zveme všechny na krásnou večerní podívanou s doprovodným programem našich děvčat, orientálního tance, seskoky padáků, akrobacií letadel, a večerní ohňovou show z trysek balonů za doprovodu hudby a s defilé našich juniorek.

Další vystoupení:

Juniorky ve čtvrtek 24.6. v Loretě od 17,00 a poslední vystoupení bude v Mohelnici nad Jizerou v sobotu dne 26.6.2010 od 13 hod.- vystupují děti Katčiny a juniorky