Opět velký úspěch na Mistrovství Čech Národního šampionátu mažoretek ČR

Sólo a duo klasická mažoretka v Klatovech 17-18.4.2010.

Naše děvčata vybojovala ve velmi kvalitní konkurenci nejlepších mažoretkových klubů z Čech výborné výsledky v disciplíně sólo a duo klasická mažoretka. Soutěže se zúčastnilo 20 mažoretek naší skupiny.

V disciplíně sólo s hůlkou kategorie junior starší získala z 12 soutěžících 1.místo a titul Mistr Čech Nikol Pecháčková.

V kategorii dětí byla nejúspěšnější Natálka Mocová, která se umístila na 8. místě z 30 soutěžících dětí. V kategorii junior mladší se na 8. místě ze 17 soutěžících umístila Jana Šemberová. Oběma děvčatům unikl postup na Mistrovství republiky pouze o 1 bod.

V disciplíně duo s hůlkou klasická mažoretka v kategorii děti si výborným výkonem zajistila postup na Mistrovství republiky z 5. místa Bětka Špádová a Lucie Jonová z celkových 13 zúčastněných dvojic.

V kategorii junior mladší získala z 15 zúčastněných dvojic
2. místo a titul 1. vicemistr Čech – Helena Holanová a Kateřina Hušáková
3. místo a titul 2. vicemistr Čech – Kateřina Němečková a Veronika Němečková
Další postup na Mistrovství republiky získala Natálie Salačová a Anna Váňová.

V kategorii junior starší vybojovala z 11 zúčastněných dvojic
3. místo a titul 2. vicemistr Čech – Nikol Pecháčková a Sabina Hrdá

V kategorii senior získala za 4 soutěžících dvojic ve velmi kvalitní konkurenci
2. místo a titul 1. vicemistr Čech – Kateřina Bašusová a Veronika Kašpárková

V disciplíně duo s hůlkou a rekvizitami získala v kategorii junior starší Nikol Pecháčková a Anna Váňová, 4. místo a postup na Mistrovství republiky, které se koná v Ronově nad Doubravou 8. – 9. května 2010.

Za tyto vynikající výsledky naší skupiny mažoretek patří velký dík děvčatům (za jejich výbornou přípravu při trénincích), trenérkám a rodičům, kteří pomohli při dopravě zpět ve večerních hodinách soukromými auty. Zvláštní dík patří Gabi Salačové za nádherné účesy, které jsou součástí hodnocení soutěžících.