Výsledky z Mistrovství ČR v twirlingu

Tým seniorek, složený z twirlerek naší a dobrovické skupiny, získal v taneční disciplíně třídy A  titul Mistr ČR a jejich choreografie byla vyhodnocena jako nejlepší a oceněnna křišťálovou vázou.

Tým  juniorek se v disciplíně na povinnou hudbu třídy A umístil na 2. místě.

V kategorii dětí třídy A se v sólové disciplíně na povinnou hudbu umístila Eliška Beranová  na 3. místě a Anetka Kirchschlägerová na 4. místě.  V rytmickém tanečním sólu této kategorie se Eliška Beranová umístila na 2. místě a Anetka Kirchschlägerová na 4. místě.

V kategorii junior mladší třídy B se v disciplíně na povinnou hudbu na 3. místě umístila Kája Chudobová. Terezka Prskavcová v disciplíně rytmické taneční sólo této výkonnostní třídy s krásným výkonem na 4. místě.

V kategorii junior mladší třídy A v disciplíně duo obsadila naše dvojice Míša Ratimcová a Eliška Prýmková 3. místo a  záskala titul II. Vicemistr republiky.

V kategorii junior starší třídy A, disciplíně sólo s 2 hůlkami se umístila Kateřina Klikarová na 3. místě a titul II. Vicemistr republiky a Zuzana Hušáková na 4. místě. V rytmickém tanečních sólu se na medailové 3. pozici umístila z 8 soutěžících Natálka Richterová  a získala titul II. Vicemistr republiky a stejné umístění a titul získala i v disciplíně X-strut.

V kategorii senior třídy A se v duu na povinnou hudbu umístila dvojice Natálka Richterová a Nikol Pecháčková na 4. místě.